Fost director „Adevărul“ vrea la Primăria Tărtăşeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Corneţeanu, fostul director general al Adevărul Holding (foto), va candida  la Primăria comunei Tărtăşeşti, localitate din judeţul Dâmboviţa în care locuieşte în prezent. „Este normal ca acolo unde stai să încerci să faci ceva bun în jurul tău.

Am ajuns la concluzia că, în Tărtăşeşti, există lucruri pe care le-aş putea face mai bine decât alţii", a declarat Corneţeanu pentru paginademedia.ro. Răzvan Corneţeanu a precizat pentru „Adevărul" că a fost curtat de mai multe partide, dar a hotărât să intre în cursa electorală din postura de candidat independent.

„Toată viaţa am fost independent şi răzvrătit, şi aşa voi continua. Partidul îţi face mai multe probleme, nu te ajută. Dacă devii primar, nu personalitatea ta conduce primăria, ci obiectivele partidului. Personalitatea omului devine umbrită de interesele partidului", a arătat fostul manager. Printre obiectivele candidatului independent se numără construirea unei şosele pe patru benzi spre Târgovişte şi Piteşti, pentru a scoate camioanele din comună, rezolvarea problemei electricităţii, înfiinţarea unei pieţe zilnice şi introducerea internetului în satele din comună.

Răzvan Corneţeanu îi îndeamnă pe locuitorii comunei Tărtăşeşti să ­nu-şi lase votul cumpărat de „politicieni şi partide care cred că toţi şi totul este de vânzare". Corneţeanu, în prezent consultant media pentru companii din Rusia, Belarus şi Ucraina, candidează ca independent, într-un sat de 2.200 de locuinţe, în care zece oameni se luptă pentru postul de primar. În comuna Tărtăşeşti s-a născut şi fostul prim-ministru al României, Adrian Năstase.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite