Formula fericirii la uninominal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Vatavu, vicepreşedintele PDL Suceava, a descoperit o formulă matematică care arată negru pe alb că notorietatea unui candidat la alegerile parlamentare nu este suficientă pentru ca

Marius Vatavu, vicepreşedintele PDL Suceava, a descoperit o formulă matematică care arată negru pe alb că notorietatea unui candidat la alegerile parlamentare nu este suficientă pentru ca acesta să se impună într-un colegiu uninominal.

"Nu vreau să-mi brevetez formula"

Marius Vatavu spune că la prima vedere formula pare doar o "aglutinare de termeni", dar în realitate vrea să demonstreze că notorietatea unui candidat nu este decisivă.

În opinia sa, resursele au cea mai mare pondere în calculul final, şi nu doar cele financiare, ci şi cele umane şi de comunicare. El a precizat că a muncit 2-3 zile pentru formulă şi că s-a orientat după studii sociologice, analizele unor politicieni şi alte materiale de pe internet pe această temă.

"Nu am pretenţia de ştiinţificitate pentru formulă şi nici nu vreau s-o brevetez. Vreau să arăt că pensionabilii trebuie să se gândească de două ori înainte de a candida, deoarece notorietatea nu îi va propulsa neapărat în parlament", a explicat el. Vatavu e convins că formula sa nu va fi acceptată de politicieni.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite