Flutur, mediator între Tăriceanu şi grupul "disidenţilor" liberali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tăriceanu a vorbit despre modelul politic al "băiatului cu mucii-n freză" - suspendatul Cristian Boureanu, Flutur a chemat, ieri, la reconciliere în PNL şi la negocieri între actuala conducere

Tăriceanu a vorbit despre modelul politic al "băiatului cu mucii-n freză" - suspendatul Cristian Boureanu, Flutur a chemat, ieri, la reconciliere în PNL şi la negocieri între actuala conducere şi "disidenţi". "PNL nu are oameni de izolat sau de dat afară. Este nevoie de o reconciliere la masa de discuţii, în interiorul partidului", le-a spus ministrul agriculturii junilor liberali. El a criticat politica de sancţionare a rebelilor din partid, impusă de Tăriceanu, şi i-a sfătuit pe cei din conducerea liberală să ia "un anestezic de la Nicolăescu" şi să pornească negocierile cu proscrişii.

"Cuţitele-n teacă!"
"Cer, din nou, cuţitele-n teacă în interiorul Alianţei. Cred că ar trebui să o lase mai moale vocalii Alianţei, pentru că e foarte important cum se vede din afară. Putem pierde totul dacă nu ne potolim. Principalul nostru pericol rămâne PSD, un uriaş adormit, dar încă uriaş", a fost al doilea apel lansat de ministrul agriculturii la Gura Humorului. Flutur a ţinut să le reamintească tinerilor liberali că social-democraţii au dus o politică mult mai nocivă decât guvernarea portocalie, chiar dacă aceasta seamănă cu o "politică a încăierării". În context, vicepreşedintele PNL a precizat că o coabitare cu PSD ar fi "letală" pentru PNL. O poziţie similară a fost expusă şi de preşedintele TNL, Crisitan Adomniţei, care a arătat că organizaţia pe care o conduce "nu va accepta niciodată o astfel de alianţă".

Boureanu "nu găseşte" cei şapte ani de acasă ai premieruluiAprecierile lui Tăriceanu cu privire la cosmeticalele folosite de "antimodelul-politic" Cristian Boureanu l-au determinat pe cel vizat să facă referire la inexistenţa celor "şapte ani de acasă" ai liderului său de partid. "Săptămâna trecută am văzut declaraţia din judeţul Argeş a vicepreşedintelui PNL Teodor Meleşcanu, despre sancţiuni şi excluderi, care spune totul despre şcoala politică socialistă a acestuia, iar astăzi avem declaraţia domnului Tăriceanu, care spune totul despre cei şapte ani de acasă pe care nu îi are", se arată într-o declaraţie a liberalului suspendat pentru un an din partid.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite