Flutur: În Suceava, PDL nu a făcut niciun pas spre o alianţă electorală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Flutur
Gheorghe Flutur

Preşedintele PDL Suceava Gheorghe Flutur a declarat, astăzi, că în judeţul Suceava PDL nu a făcut niciun pas spre o alianţă electorală, precizând că partidul are în judeţ, candidaţi care au prima şansă la alegerile locale.

"Suntem deschişi pentru alianţe, dar nu am făcut nici un pas spre o alianţă electorală. PDL are mâna întinsă către cei care vor modernizarea judeţului. Nu ne grăbim. Vrem să ne consolidăm întâi şi să intrăm în bătălia electorală. Avem candidaţii cu prima şansă", a spus Gheorghe Flutur.

Acesta a mai declarat că la Rădăuţi, unde preşedintele organizaţiei, Petru Carcalete s-a înscris în PNL şi va candida din partea USL la funcţia de primar, a fost desemnată o conducere interimară a organizaţiei PDL, care este condusă de primarul în funcţie, Aurel Olărean.

Referitor la prieteniea cu Petru Carcalete, alături de care a fost în echipă timp de peste zece ani, Flutur a arătat că PDL nu vinde iluzii, este un partid pragmatic, iar sentimentele îşi au locul după interesele politice.

"Nu vindem iluzii. Suntem pragmatici şi hotărâţi. Principiul e că primarul în funcţie trebuie susţinut pentru un nou mandat. Prietenia e una şi pragmatismul politic e alta. Sentimentele îşi au locul după interesele politice", a punctat Gheorghe Flutur.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite