Flutur: “Stânga politică se identifică cu fuga de muncă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Flutur
Gheorghe Flutur

Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, astăzi, la Şcoala Naţională de Management Politic, ce se desfăşoară la Suceava, că PDL şi-a asumat reformele făcute, în schimb, PSD s-a identificat cu fuga de la serviciu.

"Când criza a început să îşi arate colţii, PSD a fugit de la guvenarea cu noi. Ne-a lăsat să guvernăm singuri în plină criză. Stânga a fugit de la serviciu. Asumarea de răspundere şi fuga de la serviciu fac diferenţa între dreapta şi stânga", a spus Gheorghe Flutur.

Flutur a subliniat că rolul membrilor PDL este să comunice cu omul de rând care se întreabă ce obţine prin reducerea cheltuielilor.

"Omul de rând se întreabă ce am din asta? Strâng cureaua la cheltuieli şi fac infrastructură sau las cureaua şi merg prin gropi? Reducerea salariilor a însemnat poate şi câţiva kilometri de drum în plus. Omul începe să înţeleagă când vede că şi în alte ţări se petrece asta şi se întreabă dacă nu cumva e bine că am luat măsurile din timp, că am făcut lucrurile cu cap", a punctat Flutur.

Membri ai OT PDL din 12 judeţe ale ţării participă, vineri şi sâmbătă, la Şcoala Naţională de Management Politic organizată la Suceava de tinerii democrat-liberali împreună cu Institutul de Studii Populare, Fundaţia Konrad Adenauer, Fundaţia PPE Centre for European Studies.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite