Flutur: Colegiul Director PDL a acordat în unanimitate sprijin Guvernului pentru măsurile anticriză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegiul Director al PDL a fost de acord cu propunerea ministrului Elenei Udrea ca membrii partidului care au funcţie publică şi afaceri cu statul să opteze pentru una dintre acestea.

Secretarul exexcutiv al PDL Elena Udrea a declarat, duminică, după şedinţa Colegiului Director, că a fost mandatat Biroul Permanent Naţional "să stabilească în detaliu cum se desfăşoară mai departe implementarea acestei soluţii".

"PDL a fost de acord ca cei care au funcţie publică să opteze între a avea firme care fac afaceri cu statul şi funcţia publică", a precizat Udrea.

Alte decizii care s-au luat în şedinţa Colegiului Director PDL:

- Prima este cea referitoarea la amânarea alegerilor naţionale în cadrul PDL în primăvara anului viitor, 2011. La nivel local ne ţinem de calendarul pe care l-am stabilit,  a declarat Gheorghe Flutur la finalul şedinţei de astăzi.

- Sprijinul pe care PDL îl acordă Guvernului României pentru măsurile de limitare a cheltuielilor bugetare şi de relansare economică a României. Guvernul va aproba aceste măsuri în seara aceasta. În unanimitate, conducerea PDL, Colegiul Director, a acordat sprijini pentru aceste măsuri.

- Colegiul Director al PDL a mandatat Guvernul şi pe primul-ministru să facă o analiză pentru reducerea numărului de agenţii, a numărului secretarilor de stat şi a inspectorilor de stat, a declarat vicepreşedintele Gheorghe Flutur.

Flutur a precizat, după şedinţa Colegiului Director, că Guvernul urmează să reducă aparatul de stat şi că această decizie a fost luată în unanimitate.

Potrivit lui Flutur, Guvernul Boc a mai făcut ajustări ale aparatului de stat, dar se doreşte continuarea măsurilor de reducere a numărului de agenţii şi secretari de stat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite