În dragoste şi în politică totul e posibil: PSD îl susţine pe Pandele în Voluntari, după ce l-a exclus în 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florentin Pandele
Florentin Pandele

Florentin Pandele va candida sub sigla USL, din partea PSD, pentru un nou mandat la primăria Voluntari, conform unei declaraţii a liderului organizaţiei social-democrate Ilfov, Robert Negoiţă, informează Mediafax.

Robert Negoiță a explicat că excluderea din PSD a lui Pandele în 2010 a fost o mare greșeală a formațiunii social-democrate și că primarul Voluntariului va candida la alegerile locale din iunie sub sigla USL.

„Având în vedere informaţiile vehiculate în aceste zile privind posibila candidatură a primarului Florentin Costel Pandele pe listele USL fac următoarele precizări: Excluderea din PSD a domnului Florentin Costel Pandele a fost o mare greşeală.

Citește și: Primarul Voluntari a scăpat de procurorii DNA: Curtea de Apel Bucureşti a respins recursul

Florentin Costel Pandele va rămâne în PSD şi va candida pentru un nou mandat la Voluntari sub sigla USL din partea Partidului Social Democrat", se arată într-o declaraţie de presă a preşedintelui PSD Ilfov, Robert Negoiţă, remisă, marţi, agenției Mediafax.

În 2010, Florentin Pandele acuza PSD că l-a exclus (ceea ce i-ar fi permis să își păstreze mandatul de primar), în timp ce social-democrații susțineau că acesta a demisionat pentru a merge în UNPR.

De altfel, în primăvara anului 2011, PSD Voluntari a sesizat Parchetul solicitând constatarea încetării de drept a mandatului de primar de Voluntari al lui Florentin Pandele, după ce Prefectura Ilfov răspunsese sesizării PSD că primarul are toate actele necesare pentru a-şi menţine mandatul.

Odată plecat la UNPR, Florentin Pandele a obținut o funcție de vicepreședinte în partidul condus de Gabriel Oprea.

Disputele cu PSD nu au încetat, însă, odată cu părăsirea formațiunii. În 18 iulie 2011, Robert Negoiță, nimeni altul decât cel care își recunoaște acum greșeala, a înaintat la Parchet o plângere penală pe numele lui Pandele pentru ultraj, pe motiv că acesta l-ar fi amenințat verbal în timpul unei emisiuni TV.

„M-a ameninţat că dacă mai fac activităţi politice în Voluntari îşi va pune derbedeii să mă bată. Aştept să am şi înregistrarea respectivă şi voi depune plângere penală pentru ameninţare şi ultraj", a precizat el.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite