Finul lui Mitrea a studiat dosarul naşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a intrat, ieri, în conflict deschis cu membrii subcomisiei care analizează dosarul lui Miron Mitrea, după ce aceştia din urmă au aflat că Nicolicea este finul

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a intrat, ieri, în conflict deschis cu membrii subcomisiei care analizează dosarul lui Miron Mitrea, după ce aceştia din urmă au aflat că Nicolicea este finul celui anchetat de DNA.
Preşedintele organismului parlamentar amintit, conservatorul Sergiu Andon, i-a reproşat deputatului PSD că nu şi-a informat colegii despre relaţia de familie pe care o are cu secretarul general al PSD, al cărui dosar se află în analiza subcomisiei parlamentare.

"Comportamentul domnului Nicolicea este incalificabil, a fost un fapt ruşinos, un fapt reprobabil, descalificant pentru un deputat", le-a spus Andon ziariştilor. Chiar în momentul în care conservatorul făcea respectivele declaraţii, Nicolicea a coborât din lift şi a venit în faţa jurnaliştilor pentru a-şi apăra poziţia. "Lucrul (legătura de rudenie dintre cei doi - n.r.) este de notorietate, nu aveam ce să ascund şi nici nu am fost întrebat. Domnul Andon ori nu ştie, ori vă dezinformează", a spus finul lui Mitrea.

Deputatul PSD a spus că nu a vorbit cu naşul lui, care nici măcar nu se afla în Bucureşti. "Nu am de gând să spun nimănui, cu excepţia discuţiei pe care o vom avea în comisie (...) Nu există niciun conflict de interese şi deocamdată nu am dat niciun vot. Când se va da votul, discutăm", a completat Eugen Nicolicea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite