Fenechiu îşi reproşează revenirea lui Băsescu la Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Relu Fenechiu
Relu Fenechiu

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, joi, că liberalii vor face toate demersurile pentru ca Traian Băsescu să plece de la Palatul Cotroceni.

„Toţi liderii din Biroul Permanent şi-au exprimat susţinerea faţă de cei opt milioane de români care au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu. Îl considerăm pe Traian Băsescu un preşedinte ilegitim şi vom face toate demersurile pentru ca Traian Băsescu să părăsească palatul Cotroceni“, a declarat vicepreşedintele PNL.

Fenechiu a mai spus că, în calitate de coordonator al campanie electorale a PNL, îşi reproşează faptul că nu s-a reuşit convingerea a 3% dintre români să vină la vot şi să voteze pentru demiterea lui Traian Băsescu.

„Principalul minus este că am reuşit să convingem numai 46,7% din români şi nu am reuşit să convingem încă 3%. Dacă reuşeam, nu mai era Traian Băsescu preşedinte. Personal, îmi asum acest lucru“, a mai spus Fenechiu, subliniind că „doar şase români l-au aşezat pe Traian Băsescu pe jilţul de la Cotroceni“, făcând referire la cei şase judecători de la CCR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite