Fenechiu: Banii lui Becali nu sunt un argument convingător pentru o fuziune cu PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Relu Fenechiu
Relu Fenechiu

Vicepreşedintele PNL, Relu Fenechiu, a declarat că subiectul fuziunii cu PNG condus de George Becali nu a fost adus în discuţia conducerii partidului, afirmând că banii omului de afaceri nu sunt un argument convingător pentru o astfel de decizie.

"Nu a existat o discuţie în forul de conducere, dar bănuiesc că nu a existat un for de conducere de când a fost întâlnirea aceasta", a spus Fenechiu despre subiectul intrării lui Becali în PNL.

Fenechiu a evitat să precizeze dacă este împotriva acestei idei, însă a afirmat că raţiunea banilor nu ar trebui să fie motivul unui astfel de demers.

"De regulă gândesc de două ori înainte de a face o astfel de afirmaţie (...) Sub nicio formă nu facem o fuziune pentru un sediu, fie el şi de un milion (de euro, n.r.). Nu e ăsta principalul argument. Într-adevăr, în campanii e nevoie de fonduri şi noi, PNL, chiar dacă suntem un partid elitist, nu am fost niciodată experţi în a atrage fonduri la fel ca celelalte partide mari din România, dar chiar şi aşa nici acesta nu este un argument convingător", a mai susţinut Fenechiu.

Europarlamentarul George Becali a susţinut, într-o intervenţie la RTV, că în urmă cu trei-patru zile a avut o întâlnire cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, pentru a discuta despre fuziunea PNG cu PNL.

El a relatat că i-ar fi spus liderului liberal că poate veni în PNL pentru statutul de simplu membru de partid, urmând ca sediul în valoare de 1 milion de euro să intre în proprietarea PNL.

Liderul PNL Puiu Haşotti afirmă, potrivit RFI, că nu este foarte încântat de o fuziune cu Partidul Noua Generaţie, el precizând că o decizie în acest sens ar trebui luată după alegeri.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite