Fenechiu: Ferească-i Dumnezeu pe procurori când vor veni 7,4 milioane de români pe ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepreşedintele PNL, deputatul Relu Fenechiu
Vicepreşedintele PNL, deputatul Relu Fenechiu

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, astăzi, că modul în care procurorii verifică votul la referendum reprezintă un abuz care va fi pedepsit.

„Mă îngrijorează faptul că procuratura face abuzuri grosolane în ce-i priveşte pe oamenii simpli şi recurge la procedee în afara legii. Faptul că s-ar verifica votul de la referendum nu m-ar deranja, dar modul în care o face e un abuz în servicu şi procurorii, cu tot cu şefii lor, vor trebui să răspundă. Garantat vor răspunde! La DNA şi Parchet nu va rămâne pe veci aceeaşi conducere aservită lui Traian Băsescu“, a explicat Fenechiu pentru Ziare.com.

În altă ordine de idei, liderul PNL a spus că este întrebat de oameni simpli dacă procurorii vor veni şi la ei.

„Ferească-i Dumnezeu pe procurori când vor veni 7,4 milioane de români pe ei, atunci va fi cum a spus Monica Macovei (război civil - n.red.)“, a aprecizat liderul PNL, în opinia căruia procurorii acţionează la comanda lui Traian Băsescu, deşi, sunt şi judeţe în care aceştia refuză să se implice în dosarul fraudelor la referendum.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe rolul unităţilor de parchet din cadrul Ministerului Public s-au înregistrat peste 500 dosare penale privind desfăşurarea referendumului de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, din data de 29 iulie.



Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite