Favoritul lui Zeus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unanimitatea înregistrată la desemnarea aspirantului PDL la funcţia de premier era previzibilă. Theodor Stolojan nu avea motive să-şi facă griji. Cine ar fi putut îndrăzni să se opună

Unanimitatea înregistrată la desemnarea aspirantului PDL la funcţia de premier era previzibilă. Theodor Stolojan nu avea motive să-şi facă griji. Cine ar fi putut îndrăzni să se opună voinţei lui "Zeus"?!

Cum care "Zeus"? Cel care s-a simţit "umilit" de înţelegerea democrat-liberalilor cu PRM. Boacăna lui Boc, intens mediatizată, a întins suficient nervii preşedintelui Băsescu, şi aşa agasat de presă. Atât mai lipsea: să îndrăznească vreun "muritor" să obiecteze în privinţa lui Stolojan.

Pe de altă parte, cu toată dorinţa foştilor PD-işti de a-şi impune un reprezentant, nu prea aveau cu cine defila. Vasile Blaga a pierdut primăria Capitalei în faţa lui Sorin Oprescu (rană electorală încă necicatrizată), Adriean Videanu mai are de aşteptat până să-l uite bucureştenii, iar Emil Boc tocmai ce a primit o chelfăneală zdravănă pentru că "s-a jucat" cu C. V. Tudor.

Prin urmare, tot "dragă Stolo" poate fi salvatorul partidului, dacă nu se va retrage din nou... Dar de data aceasta, după forma arătată în august, atunci când acorda interviuri în şort, pe marginea piscinei, pare că nu se va opri înainte de scrutinul din toamnă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite