Falcă: Decizia PDL a deschis posibilitatea apariției unei structuri de centru-dreapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad
Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a declarat, joi, că demisia întregii conduceri centrale a PDL este un "gest corect" în vederea apariției unei structuri de centru-dreapta.

Întrebat dacă ar putea prelua conducerea interimară a PDL în urma victoriei sale în alegeri, Falcă a declarat că mai importantă este apariția unei mișcări de centru-dreapta.

"Nu cred că rezultatele la alegerile locale trebuie să te propulseze imediat în conducerea unui partid. Eu cred că România are nevoie de o mișcare de centru-dreapta, iar gestul conducerii PDL este un gest corect pentru deschiderea pe piața politică a posibilității ca să avem o mișcare de centru-dreapta ca și pondere la ceea ce avem în acest moment, o mișcare de centru-stânga", a declarat Falcă.

Întrebat dacă din această mişcare ar putea face parte şi Mihai Răzvan Ungureanu, Falcă a spus că "oamenii care se consideră de centru-dreapta şi au fost dezamăgiţi de parcursul unui partid de centru-dreapta şi vor să vină în viaţa politică sunt bineveniţi"

"Pentru lucrul acesta trebuie să-l întrebați pe dânsul, dar eu cred că oamenii care se consideră de centru-dreapta și care, trebuie să recunoaștem, au fost dezamăgiți de parcursul unui partid de centru-dreapta și vor să vină în viața politică, acest gest al conducerii din care fac și eu parte este un gest care transmite un semnal privind posibilitatea reconstrucției unei structuri de centru-dreapta puternice", a precizat primarul Aradului.

În ceea ce privește decizia partidului, Falcă a adăugat că "nu se comentează". "Din momentul în care majoritatea partidului a luat o decizie, decizia nu se comentează, se pune în aplicare", a declarat el.

Cât despre cine ar trebui să preia conducerea interimară, Falcă a precizat că nu se știe încă din câți oameni va fi asigurat interimatul PDL. "Încă nu avem numărul de oameni care să fie în zona respective încât să ne dăm seama cine va fi lider interimar", a declarat acesta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite