Eugen Nicolicea(UNPR) admite că au existat tensiuni în ședința de coaliție de luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lidrul deputaților progresiști, Eugen Nicolicea, a declarat, luni, că în ședința coaliției nu a avut loc o discuție despre fonduri care să fie alocate pentru colegii, ci despre ordonanța care se referă la investiții pentru lucrări de apă și canalizare. El nu a negat, însă, că a existat un conflict la ședinșa coaliției de luni, notează Mediafax.

„Este vorba despre fondurile pentru OG 7 - investiţii lucrări de apă şi canalizare pentru primăriile restante. De obicei să ştiţi că cele restante sunt cele de la opoziţie. OG 7 e demarată de-a lungul timpului şi unele primării au rămas restante, majoritatea sunt de la opoziţie. Premierul vrea să vadă dacă are fondurile respective şi trebuie să dea răspunsul până la următoarea şedinţă de coaliţie", a spus Nicolicea.

Premierul Ungureanu a ieşit supărat din şedinţa coaliţiei şi a cerut miniştrilor Justiţiei şi Finanţelor, aflaţi la discuţii, să părăsească şi ei sala împreună cu el, deoarece liderii partidelor de la putere au spus că vor veni la vot în Parlament doar dacă Guvernul decide anumite alocări bugetare.

„Premierul aproape că a trântit uşa sălii în care avea loc, luni, şedinţa coaliţiei şi a spus că nu răspunde la presiuni. «Nu mai discut în contextul acesta. Faceţi presiuni prea mari», a zis aproape textual Ungureanu. El le-a cerut să iasă din sală şi miniştrilor Justiţiei, Cătălin Predoiu şi Finanţelor, Bogdan Drăgoi, prezenţi şi ei la discuţii", au relatat surse politice, citate de Mediafax.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite