Eugen Nicolăescu: "La PNL București era un fel de apă băltită"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Nicolaescu
Eugen Nicolaescu

Președintele interimar al PNL București, Eugen Nicolăescu, a comparat miercuri, în exclusivitate pentru NewsIn, situația din filiala condusă până de curând de Andrei Chiliman, drept “un fel de apă băltită”.

“Era un fel de blocaj, un fel de apă băltită. Într-un partid politic, decât o lipsă de decizie, mai bine o decizie proastă”, a declarat Nicolăescu, întrebat de ce a fost nevoie de o schimbare la șefia filialei.

Șeful interimar al PNL București a precizat că nu are ce să îi reproșeze lui Andrei Chiliman, dar a menționat principiul managementului. “Un partid politic se conduce pe principiul managementului. Poate din afară, organizația PNL București se vede că a crescut, comparativ cu situația în care ea înainte, dar noi, în interiorul partidului, facem comparația între potențial și realitate. Un manager bun își propune obiective înalte”, a declarat Nicolăescu, potrivit realitatea.net.

Nicolăescu a fost instalat luni şef interimar al PNL Bucureşti, după ce conducerea centrală a validat la propunerea lui Crin Antonescu înlocuirea lui Andrei Chiliman.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite