Emil Boc: "PDL nu va vota Guvernul Ponta"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PDL nu va vota Guvernul Ponta în Parlament, a declarat preşedintele PDL, Emil Boc, duminică, la lansarea naţională a candidaţilor democrat-liberali la alegerile locale, eveniment care se desfăşoară la Sala Polivalentă.

"Nu se poate să votezi un Guvern penal, plin de incompatibili, şi care prima măsură pe care o propune este să majoreze cu 16% numărul portofoliilor guvernamentale. Aceasta este forma de respect a PSD, a USL-ului, faţă de români, mărind numărului de ministere într-o perioadă în care, încă, România şi Europa au nevoie de foarte multă atenţie şi prudenţă. La ei (USL-n.r.) cele mai importante lucruri sunt ciolanele şi satisfacerea intereselor private şi de grup ale celor din USL. Altfel, cum explică să propui foarte mulţi oameni cu probleme penale şi incompatibilităţi. Cum se explic că acest Guvern Ponta are ca prim obiectiv renunţarea la ceea ce au vota românii la referendum în 2009, reducerea numărului de parlamentari la 300. Ce respect mai au aceşti oameni pentru democraţie ?", a declarat Emil Boc.

Preşedintele PDL a criticat şi propunerea făcută de Victor Ponta la ministerul Educaţiei, acuzând faptul că astfel se încearcă întoarcerea la "mediocritate" şi la la fabricile de diplome fără acoperire". "Acestea îngroapă România şi îngroapă performanţa", a declarat Emil Boc.

Liderul democrat-liberal a spus că PDL trebuie să se lupte în continuare pentru apărarea reformelor făcute în domeniul educaţiei, justiţiei sau a Codului muncii, conform agerpres.

"Aceste lucruri trebuie apărate de noi pentru sănătatea sistemului politic românesc", a mai declarat Emil Boc.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite