Emil Boc: România este pe un drum bun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul României a vorbit vineri, la Ploieşti, despre planurile de viitor ale democrat-liberalilor, precizând şi care sunt obiectivele majore ale partidului.

Emil Boc a spus că PDL are două obiective majore, acestea fiind câştigarea alegerilor locale şi parlamentare. „Pentru a câştiga alegerile trebuie continuate investiţiile publice. Avem mai mulţi bani pentru investiţii decât anul trecut. Şi banii de la Uniunea Europeană sunt mai mulţi chiar decât a adus Tăriceanu. Toţi aceşti bani vor schimba ţara. Mai mult, Udrea, un ministru care ţine la autostrăzi, s-a ocupat de infrastructura drumurilor naţionale“, a spus premierul.

Citiţi şi:

Emil Boc: Construirea Autostrăzii Transilvania va continua în 2011, pe tronsoanele Gilău-Nădăşel şi Suplacu de Barcău-Borş

Premierul a adus în discuţie şi Raportul pe Justiţie al Comisiei Europene, care a precizat că România este pe drumul bun. „Raportul pe Justiţie al Comisiei Europene a arătat că România este pe drumul bun în ceea ce priveşte mecanismul de verificare pe justiţie. Este de departe cel mai bun raport tehnic pe care îl are românia de când este în acest mecanism. Am modificat legislaţia, am eliminat posibilitatea abuzurilor deminitarilor. Raportul ne arată direcţia bună de reformă al justiţiei în România“, a precizat Boc.

Primul-ministru a vorbit şi despre criza financiară, aducând în discuţie familiile care au rude plecate în străinătate. „Oamenii se uită şi ce face fiul din Spania şi fiica din Italia. Şi află că şi acolo este rău şi că nu doar în ţară au fost nişte oameni, începând cu pedeliştii, care au luat măsuri împotriva românilor. Nu am luat nicio măsură împotriva românilor, am luat o măsură pentru a salva ţara şi pentru a putea reuşi ca 22 de milioane de cetăţeni ai acestei ţări să mergem mai departe. Ceea ce am făcut a fost bine şi asta se va resimţi în viaţa românilor", a adăugat acesta.

Emil Boc a precizat că România se îndreaptă într-o direcţie bună şi că rata şomajului este în scădere. „România este pe un drum bun. Rata şomajului este în continuă scădere. Lucrurile încep să meargă într-o direcţie sănătoasă. Aceste lucruri nu se vor resimţi în buzunarele românilor imediat, trebuie timp. Vom culege roadele politice ale acestor măsuri“, a încheiat Boc.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite