Emil Boc a văzut că un meci cu presa nu se câştigă niciodată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportiv Dinamo.Cu mai bine de o oră înaintea fluierului de începere a partidei, tinerii pedişti au împânzit tribunele terenului de antrenament al "câinilor roşii", desfăşurându-şi

Sportiv Dinamo.
Cu mai bine de o oră înaintea fluierului de începere a partidei, tinerii pedişti au împânzit tribunele terenului de antrenament al "câinilor roşii", desfăşurându-şi "coregrafia", din care n-au lipsit baloanele portocalii, confetti şi muzica de campanie electorală. Însă totul a fost în zadar, deoarece "Galacticii Gutenberg" - aşa cum a fost supranumită echipa ziariştilor, de la inventatorul tiparului - şi-au dovedit măiestria încă de la prima atingere a balonului.
Cu o garnitură de start din care n-a lipsit reprezentantul Adevărului, jurnaliştii nu au întârziat prea mult deschiderea scorului. Astfel, de-a dreptul halucinant pentru Emil Boc (căpitan), Adriean Videanu (fost fotbalist de performanţă), Liviu Negoiţă şi Gheorghe Barbu, lucrurile au scăpat de sub controlul "Portocalei Dinamice", tabela de marcaj indicând la pauză 3-0 în favoarea presei. În aceste condiţii vitrege, crainicul meciului făcea apeluri disperate către gazetari să lase mingea şi să fugă în redacţii, unde ar fi fost solicitaţi pentru rezolvarea unor probleme imaginare. Nici măcar "diversiunile" nu i-au ajutat pe democraţi să mai reducă din diferenţă, ei punând în aplicare "strategia finală" pentru a păstra posesia balonului: coatele discrete şi îmbrâncelile din alergare. Oricum, catastrofa era inevitabilă, "boaba" patru plutea în aer, iar galeria "Portocalei" scanda "Nu ne mai daţi goluri!". Un şut puternic - cu semnătura Adevărul - a zdruncinat din temelii poarta democraţilor, pentru a prevesti lovitura de graţie. 4-0, cu doar câteva minute înainte de finalul partidei. Pentru golul de onoare, Boc&Co au avut nevoie de prelungiri, de indulgenţa arbitrului şi a portarului "Galacticilor". Liderii PD şi-au mai alinat amărăciunea cu gândul că, în urma partidei, au ajutat prin donaţii Centrul de plasament "Licuricii", din sectorul 3 al Capitalei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite