Emil Boc participă la şedinţa Birourilor Permanente ale Parlamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şedinţa Birourilor Permanente ale Parlamentului la care participă premierul Emil Boc, miercuri, a început.

Şedinţa a început cu 30 de minute întârziere faţă de ora la care era programată, timp în care premierul Emil Boc a aşteptat în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, informează Mediafax.

Birourile Permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au decis, marţi, să îl invite pe premierul Emil Boc la o şedinţă a conducerilor Camerelor, miercuri, la ora 13.00, pentru a prezenta explicaţii cu privire la cele două Legi pentru care Guvernul îşi va asuma răspunderea.

Propunerea a venit din partea preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, care a declarat, anterior şedinţei Birourilor Permanente reunite, că cele două legi reprezintă o premieră în activitatea de legiferare, neexistând avize din partea CES, invocarea unui articol din Constituţie care vizează ordinea şi siguranţa naţională pentru două proiecte din domeniul domeniul economic, social şi bugetar, precum şi posibilitatea reală de amendare a celor două texte de legi.

După şedinţa de marţi a Birourilor, Geoană a anunţat că s-a decis solicitarea unui punct de vedere de la CSAT legat de legile ce vor fi asumate de Guvern, având în vedere că Executivul a invocat siguranţa naţională în sprijinul măsurilor anticriză.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite