Elena Băsescu: „PDL nu va creşte cum visează Berceanu, dacă Blaga ajunge preşedinte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Băsescu, fiica preşedintelui, a declarat pentru „Adevărul" că cea mai bună soluţie pentru PDL este Emil Boc, întrucât adversarul acestuia, Vasile Blaga, nu are capacitatea de a sălta partidul în sondajele de opinie. Ea a precizat că nu intenţionează să candideze la nicio funcţie în PDL, nici în Organizaţia de Tineret, nici la nivel central.

„Nu cred că partidul va creşte în sondaje cum visează Berceanu, dacă Vasile Blaga va ajunge preşedintele PDL. Vasile Blaga a făcut echipă cu Emil Boc în calitatea lui de secretar general şi procentele au rămas aceleaşi", a mai spus eurodeputatul PDL, prezent azi la lansarea candidaturii lui Emil Boc pentru şefia formaţiunii democrat-liberale.

„Boc a avut curajul să ducă la bun sfârşit nişte reforme al căror efect va contribui la creşterea partidului", a adăugat ea. Elena Băsescu i-a criticat pe susţinătorii lui Vasile Blaga -Cezar Preda şi Cristian Boureanu- pentru „campania agresivă" pe care au declanşat-o, referindu-se la acuzaţiile acestora potrivit cărora echipa premierului ar fi „furat" titlul moţiunii lui Blaga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite