Elena Udrea nu mai vrea funcţie în cadrul PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Ieri, la ora 14.00, a fost data-limită de depunere a candidaturilor pentru funcţiile din Biroul Permanent Naţional al PDL, cu excepţia celei de preşedinte, unde singurul concurent este Vasile Blaga.

 Fostul prim-vicepreşedinte al PDL, Gheorghe Flutur, va candida pentru funcţia de secretar general al partidului în cadrul Convenţiei Naţionale a PDL ce va fi organizată în 30 iunie. „Pun la dispoziţie experienţa mea politică de 12 ani în special în domeniul organizării partidului, în coordonarea cu succes a campaniilor electorale şi ca om de echipă", a spus Flutur.

Un alt lider important al partidului, Cezar Preda, şi-a depus candidatura pentru postul de vicepreşedinte PDL, scopul lui fiind acela de a alcătui, alături de Vasile Blaga, o echipă puternică. Deputatul buzoian a mai deţinut acest post şi în perioada 2003-2011. De partea cealaltă, membri marcanţi ai PDL, dar care au suferit înfrângeri usturătoare la alegerile locale, s-au retras din competiţia internă.

Fostul vicepreşedinte al democrat-liberalilor, Elena Udrea, nu s-a mai înscris în cursa pentru o nouă funcţie în conducerea partidului, fiind criticată în interiorul PDL din cauza scorului dezastruos obţinut de filiala pe care o conduce, PDL Bucureşti, la alegerile locale. Fostul secretar general al partidului, deputatul Ioan Oltean, a declarat că nu va mai candida la nicio funcţie în noul Birou Permanent Naţional întrucât crede că a venit timpul să lase locul altora, în timp ce europarlamentarul Monica Macovei  îi va susţine pe Cristian Preda, Sever Voinescu, Theodor Paleologu şi pe toţi cei care „vor revigorarea şi reformarea PDL".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite