Elena Udrea ar putea candida la Primăria Capitalei. „Intelectualii" PDL ar putea face parte din echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea, unic candidat la şefia PDL Bucureşti, ar putea intra în cursa pentru Primăria Capitalei, la alegerile locale din 2012. Întrebat dacă are în vedere o înscrierea în bătălia electorală, ministrul Dezvoltării Regionale nu a exclus această variantă.

Udrea a avansat mai mult nume pentru funcţiile de prim-vicepreşedinte ale organizaţiei PDL Bucureşti, care vor fi disputate în cadrul alegerilor de duminică pentru conducerea filialei.

Potrivit acesteia, „intelectualii" partidului sau aşa-zisul grup al reformiştilor se regăseşte pe lista de posibili candidaţi: Cristian Preda, Monica Macovei, Sever Voinescu şi Teodor Baconschi.

Cristian Preda a precizat, pentru Adevărul, că nu intenţionează să candideze. "Nu candidez pentru nicio funcţie. În acest moment, libertatea unui membru de rând este pentru mine infinit mai importantă decât protecţia unei funcţii", a spus europarlamentarul PDL.

Ministrul Dezvoltării Regionale este singurul candidat la funcţia de preşedinte al organizaţiei, iar alegerile vor avea loc duminică. Udrea a preluat şefia interimară a celei mai puternice organizaţii a democrat-liberalilor în primăvara acestui an.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite