Elena Udrea, decepţionată că Traian Băsescu nu crede în şansele unui femei la preşedinţie sau la şefia PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhiva
foto arhiva

Ministrul Dezvoltării Elena Udrea s-a declarat decepţionată că "cel mai mare promotor al femeii în politică" nu acordă nicio şansă unei eventuale candidaturi a unei femei la şefia PDL-ului sau la preşedinţie.

EXCLUSIV FOTO Ministrul Turismului, Elena Udrea are pe față niște urme ciudate

Declaraţia şefului statului, care aprecia că este exclus ca o femeie să aibă şanse în cursa pentru şefia partidului, sau, cu atât mai mult, la fotoliul de la Cotroceni, a dezamăgit reprezentantele sexului frumos din PDL.

"Exclud un candidat femeie şi la preşedinţia partidului, şi la Preşedinţia României. Nu exclud candidatura, exclud şansa", spunea recent Traian Băsescu.

Elena Udrea consideră, însă, că multe dintre colegele sale s-ar descurca mult mai bine şi la şefia partidului, decât colegii săi bărbaţi.

"M-a surprins faptul că cel mai mare susţinător al femeilor din politică, domnul Traian Băsescu, un bărbat în politică căruia multe, mai ales din PDL, îi datorează ascensiunea, cariera şi funcţiile pe care le ocupă - suntem multe femei în funcţii importante, Roberta Anastase, Anca Boagiu - nu ne-a dat şansă la funcţia de preşedinte al partidului, la cele mai înalte funcţii în stat... Asta sigur că e un motiv de decepţie pentru noi, femeile", a mărturisit Elena Udrea, joi seara, într-o emisiune la B1TV.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite