Elena Udrea: Sper să avem voturile necesare pentru înfiinţarea Ministerului Afacerilor Europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a declarat că speră ca la ora 12, când va fi reluată ședința de plen a Parlamentului, majoritatea guvernamentală să poată întruni numărul necesar de voturi pentru înființarea ministerului afacerilor europene.

Udrea a fost întrebată dacă puterea nu are o problemă de mobilizare din moment ce în plen au fost înregistrate doar 174 de voturi ale majorității guvernamentale din cele 236 care ar fi necesare înființării noului minister. "Noi am fost anunțați că se ia o pauză de două ore, dar cred că va fi în regulă și vom putea trece acest minister după cum sper ca cei din opoziție, colegii noștri, totuși că țină cont că înființarea acestui minister nu e o problemă de opoziție și putere, e o problemă de interes național și să vină să voteze", a spus Udrea.
În momentul în care a fost întrebată dacă o astfel de problemă de interes național nu ar trebui să mobilizeze în primul rând majoritatea guvernamentală, Udrea a replicat: "Noi vom fi în sală, să vedem ce vor face cei din opoziție, dar ideea este că noi trebuie să trecem acest minister chiar și fără participarea opoziției la vot".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite