Elena Udrea: Judecătorii "nu dau doi bani pe concepte ca onoare şi imagine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea nu este surprinsă de respingerea de către Judecătoria Sectorului 5 a cererii sale de chemare în instanţă a Olguţei Vasilescu. Ministrul Turismului afirmă, într-o postare pe blogul personal, că practica judiciară actuală arată că judecătorii "nu dau doi bani pe concepte ca onoare şi imagine".

Nu sunt surprinsă, din păcate, de respingerea de către Judecătoria Sectorului 5 a cererii mele de chemare în instanţă a Olguţei Vasilescu, scrie Udrea, pe blog.

Citiţi şi: Şedinţă secretă pentru procesul de un miliard deschis de Elena Udrea Olguţei Vasilescu

Degradarea spaţiului public este cauzată, în mare măsură, de o întelegere greşită de către Justiţie a rolului şi atribuţiilor pe care ea însăşi le are în ceea ce priveşte garantarea dreptului persoanelor la onoare, demnitate, imagine publică, scrie ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Practica judiciară actuală arată că judecătorii nu dau doi bani pe concepte ca onoare, demnitate şi imagine, drepturi fundamentale ale omului, garantate de Constituţie. Încă o dată am motive să fiu de acord cu cei care spun că răul din societatea românească actuală vine, în primul rând, din lipsa de justiţie, conchide Elena Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite