Elena Udrea: 2014 ar putea fi anul unei femei la Preşedinţia României. Eu nu candidez!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, duminică, că nu va candida la Preşedinţie, la Primăria Capitalei sau la funcţia de premier, deşi pentru ultima nu se organizează alegeri.

Prezentă la emisiunea "După 20 de ani", difuzată duminică de ProTV, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a afirmat că PDL va găsi un candidat potrivit pentru Primăria Capitalei, precizând că ea nu va candida.

În opinia ei, posibilii candidaţi ai PDL la Primăria generală.ar fi Silviu Prigoană, Liviu Negoiţă şi Sulfina Barbu, însă nu a exclus posibilitatea ca pardidul să suţină un candidat care în prezent nu este în formaţiune.

În cadrul emisiunii, Elena Udrea a mai spus că anul 2014, când vor avea loc alegerile prezidenţiale, ar putea fi anul unei femei, dacă se găseşte femeia-candidat potrivită.

Întrebată dacă va candida la Preşedinţie, ea a răspuns negativ.  Un răspuns negativ a dat şi la întrebarea dacă va candida la funcţia de premier.

"Eu am intrat în politică cu Mercedes, cu genţi, cu pantofi cu toc"

În cadrul emisiunii, Elena Udrea a vorbit şi despre momentul intrării ei în politică, cu "Mercedes, genţi şi pantofi cu toc".

"Eu aşa am intrat în politică: cu Mercedes, cu genţi, cu pantofi cu toc. Eu nu am venit la 30 de ani în politică şi mi-am făcut pe urmă toate astea. Eu aşa am venit", a spus ministrul Dezvoltării, adăugând că înainte îi era "un pic mai bine financiar".

Nu se discută schimbarea lui Boc

Referitor la schimbarea premierului Emil Boc, ministrul Dezvoltării şi Turismului a declarat că în acest moment nu se mai discută despre acest lucru.

"Eu am spus că în acest moment nu se mai discută despre schimbarea premierului Emil Boc. Categoric nu", a spus Udrea, precizând că nu există o discuţie concretă despre remaniere guvernamentală.

Elena Udrea a declarat însă că este nevoie de un ministru al Muncii, dar se va respecta termenul constituţional în această privinţă.

Relaţia Udrea - Blaga

Preşedintele PDL Bucureşti a vorbit şi despre relaţia ei cu Vasile Blaga, afirmând că nu a existat niciodată un conflict între ei doi.

"N-a existat niciodată un conflict între mine şi domnul Blaga. Niciodată", a spus Udrea.

Totodată, ea a menţionat că se bucură de faptul că, în campania recentă din PDL, fiecare a putut spune ce a dorit.

Referitor la alegerile din 2012, ministrul Elena Udrea a afirmat că este puţin probabil ca PDL să nu intre la guvernare, menţionând că partidul se află pe un trend ascendent, chiar potrivit sondajelor "adversarilor".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite