Elena Udrea, hotărâtă să devină mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, crede că a sosit momentul să conceapă un copil, deşi acest fapt presupune o responsabilitate foarte mare.

"Mi se pare o responsabilitate foarte mare (de a avea un copil -n.r.). Nu poţi să te înhami la asta decât în momentul în care eşti sigur că poţi să o faci foarte bine şi când ai foarte mult timp la dispoziţie. Cred că este momentul", a spus Udrea, la Realitatea Tv, în emisiunea emisiunea Mihaelei Rădulescu.

Fostul ministru al Turismului a recunoscut că mai plânge de emoţie la filme, dar niciodată din cauze ce ţin de activitatea profesională.

image

Click pentru fotogalerie cu Elena Udrea

"Mai plâng de emoţie, plâng la filme, culmea, din ce în ce mai des. Încep să mă gândesc că oamenii cu cât înaintează în vârstă devin mai sensibili, probabil că asta e, pentru că mă surprind din ce în ce mai emoţionată de tot felul de filme. În rest, din cauza a ceea ce se întâmplă în politică sau în viaţa mea profesională nu am plâns niciodată", a declarat Udrea.

Vicepreşedintele PDL a mai adăugat că nu s-a schimbat de când şi-a început cariera politică.

"Nu prea am acceptat să mă schimb eu. Mai ales în politică femeilor li se oferă tipare. Trebuie să intri într-un tipar: să fii aşa, să te comporţi aşa şi atunci eşti acceptat. Eu am refuzat să fiu altceva decât ceea ce sunt pentru că, pe fond, eu m-am gândit că, până la urmă, oamenii vor judeca după ceea ce fac, nu numai după culoarea părului sau înălţimea tocurilor", a explicat vicepreşedintele PDL.

Întrebată de Mihaela Rădulescu, dacă ar renunţa la ceva pentru politică, Udrea a răspuns: "Doar lucrurile care ţin de familie sau lucrurile foarte importante, dar ceea ce-mi doresc este să continui."

În emisiunea de astăzi, Elena Udrea şi-a arătat priceperea în a călca o cămaşă şi învăţat ABC-ul luptelor chiar de la Cătălin Moroşanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite