Udrea îl susţine pe Boc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, astăzi, că nu se pune problema schimbării preşedintelui PDL, Emil Boc, arătând că democrat-liberalii trebuie să fie uniţi deoarece au de câştigat două bătălii importante, alegerile locale şi parlamentare.

"Nu cred că se pune problema să fie schimbat preşedintele partidului. Nu cred că se pune problema în acest moment de a genera competiţii interne. Avem de câşigat două bătălii importante, alegerile locale şi parlamentare din noiembrie. Trebuie să fim uniţi şi să avem cea mai bună strategie", a precizat Elena Udrea.

Surse din PDL au declarat, sâmbătă, că Vasile Blaga va prelua o parte dintre atribuţiile preşedintelui formaţiunii, Emil Boc, în perioada campaniei electorale, în condiţiile în care fostul premier a intrat în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca, notează Mediafax.

"Boc va sta mai mult la Cluj, iar la Bucureşti trebuie să fie prezent mereu cineva, care să se ocupe de organizaţii", au mai spus sursele citate.

Potrivit acestora, Vasile Blaga va avea drept de semnătură, va putea lua decizii de politică generală şi va coordona toate organizaţiile judeţene ale partidului în perioada campaniei electorale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite