Elena Udrea se laudă că a revigorat turismul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a vorbit joi despre turismul românesc, lăudându-se că hotelurile şi agenţiile de turism au înregistrat creşteri ale contribuţiei în PIB.

Udrea a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a precizat că turismul românesc a ieşit din criză şi că îşi doreşte ca această creştere să continue. „În ultimele raportări ale INS la capitolul servicii, contribuţia în PIB pentru 2010 la categoria turoperatori a avut o creştere de 14,9% în trimestrul unu, 8,2% în trimestrul al doilea, 24,1% în trimestrul al treilea şi 37,2% în ultimul trimestru. Sper ca această creştere să se consolideze şi să continue, şi să putem vorbi de relansarea acestui sector", a declarat aceasta.

Turismul românesc, promovat pe Facebook

Şefa PDL Bucureşti a adăugat şi faptul că turismul românesc va fi promovat în mediul online, deoarece acest lucru nu s-a întâmplat până în prezent. Această promovare va începe în câteva zile, atunci când va fi anunţat un parteneriat între Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi reţeaua de socializare Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite