Elena Udrea nu primeşte 100.000 de lei de la Olguţa Vasilescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea pierde procesul în care cerea obligarea Olguţei Vasilescu la plata a 100.000 de lei cu titlu de despăgubiri civile pentru prejudiciile morale care i-ar fi fost aduse. Tribunalul Bucureşti a menţinut astfel decizia luată de instanţa inferioară.

Tribunalul Bucureşti a respins recursul intentat de Elena Udrea împotriva deciziei Judecătoriei Sectorului 5 din 30 noiembrie 2010. Instanţa de fond a respins, la rândul său, acţiunea ministrului.


Acţiunea ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului a fost depusă în 12 martie 2010 la Judecătoria Sectorului 5. Elena Udrea preciza atunci că a cerut instanţei "să dispună obligarea pârâtei la plata sumei de 100.000 de lei, cu titlu de despăgubiri civile", pentru prejudiciul moral pe care i l-a adus.


"Prin aceeaşi cerere de chemare în judecată am cerut instanţei să o oblige pe pârâtă la publicarea, pe propria cheltuială, în trei ziare cu acoperire naţională, a hotărârii judecătoreşti pronunţate în cauza la care am făcut referire", menţiona Elena Udrea.



Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite