Elena Udrea va candida pentru un post de vicepreşedinte în PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Elena Udrea
Ministrul Elena Udrea

Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, a anunţat că va candida pentru un post de vicepreşedinte în partid. De asemenea, actualul ministru al Turismului şi Dezvoltării apreciază că funcţiile din Guvern nu ar trebui ocupate de oameni cu atribuţii executive în partid.

Potrivit acesteia, miniştrii trebuie să se ocupe de problemele guvernării, şi nu să deţină funcţii executive în partid. Fosta "blondă de la Cotroceni" nu crede că viitorii prim-vicepreşedinţi ar trebui să fie şi miniştrii. 

Udrea merge pe mâna lui Flutur

Elena Udrea a spus că îl susţine pe Gheorghe Flutur pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului întrucât este "omul potrivit", ea considerând că acesta poate fi unul dintre cei patru prim-vicepreşedinţi care poate face multe pentru partid.

"Un ministru face mai greu asta, pentru că trebuie să se ocupe de alte probleme", a mai spus Udrea.

Valeriu Stoica a declarat în urmă cu o săptămână cu se gândeşte să-şi depună candidatura pentru o funcţie de vicepreşedinte al PDL-ului. Atunci, acesta declara că, în urma unei autoevaluări Elena Udrea a decis să nu se înscrie în cursă. "Eu am înţeles că Elena Udrea a anunţat că nu va candida la această funcţie, deci ea s-a autoevaluat şi sunt de acord cu această evaluare a ei", a declarat Stoica.

Colegiul Director al PDL a stabilit că pe data de 15 iulie va avea loc Convenţia Naţională, iar pe 9 aprilie se va alege noul statut al partidului.

Potrivit informaţiilor apărute în presă,noua structură a conducerii PDL-ului va cuprinde, pe lângă preşedinte, cuprinde patru posturi de prim-vicepreşedinţi, 15 de vicepreşedinţi, un secretar general, şase secretari executivi şi opt secretari pe domenii specifice. Ultimii au rolul de a forma specialişti pentru guvernare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite