Elena Udrea: "Eu m-aş bucura ca pentru alegerile din PDL să existe competiţie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a încurajat duminică seară, la Realitatea Tv, posibilii candidaţi pentru sefia partidului.

"Eu m-aş bucura ca pentru alegerile din PDL să existe competiţie. La fel m-am bucurat să aud că şi-a exprimat dorinţa de a candida domnul Sorin Frunzăverde. Sper ca şi ceilalţi colegi care au cochetat cu ideea şi au mai tatonat aşa partidul chiar să candideze şi să vină cu un program, să conducă o moţiune care să reformeze PDL, pentru că este nevoie de reformă în PDL", a spus Udrea.

Preşedintele PDL Bucureşti a precizat că data Convenţiei Naţionale a PDL nu a fost încă stabilită, însă a venit cu propunerea ca ea să fie organizată înainte de Paşti, iar în caz contrar - în luna mai.

"Important ar fi ca cei care vor candida să vină cu propuneri de reală transformare a PDL, de reformă a PDL, pentru că partidul acesta a crescut foarte repede din punct de vedere al susţinerii", a declarat Udrea.

Ea a argumentat că scorul pe care l-a atins PDL în 2008 aproape s-a dublat faţă de procentul cu care partidul a intrat în Alianţa DA, ceea ce a făcut "cumva să fim luaţi prin surprindere atunci când a fost nevoie să aducem atât de mulţi oameni care să guverneze".

"O gestiune mai atentă a carierei ar trebui să avem în PDL pentru că au venit foarte mulţi oameni buni lângă noi", a continuat Udrea.

Ea a evitat să precizeze dacă susţine sau nu o posibilă candidatură a lui Emil Boc, în condiţiile în care premierul nu şi-a exprimat oficial intenţia de a-şi reînnoi mandatul la şefia PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite