Elena Udrea: Din păcate, Realitatea TV s-a vândut prea târziu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a ţinut să răspundă acuzelor venite din partea presei pentru o emisiune de la postul public de televiziune.

Elena Udrea a lansat un atac dur la adresa postului Realitatea TV, precizând că presa românească nu este echidistantă şi că, din păcate, Realitatea TV s-a vândut prea târziu. „În ceea ce priveşte prezenţa mea în emisiunea de la Tvr 1, pentru cei care se prefac a nu înţelege, sunt totuşi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Am fost în emisiune în calitate de ministru al Turismului, nu de preşedinte al PDL Bucureşti sau de secretar executiv al PDL. Dovadă că am vorbit despre turism în Bucovina, nu despre referendumul din 19 iunie din Bucureşti şi nici despre Convenţia Naţională a PDL. La fel au făcut şi Premierul, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, dar şi parlamentarii PSD şi PNL prezenţi. Raportul FreeEx arată dezastrul din media românească. Din păcate pentru aceasta, Realitatea s-a vândut prea târziu", a scris Udrea pe blogul personal.

Discursul Elenei Udrea a venit ca răspuns la decizia CNA de a amenda TVR cu 10.000 de lei pentru emisiunea „Ne vedem la TVR" din 16 aprilie, membrii CNA fiind de părere că în cadrul emisiunii a fost făcută publicitate politică. După această decizie a CNA, Realitatea TV a acuzat Partidul Democrat Liberal, dar şi pe Elena Udrea, că banii pentru amenzile pe care TVR le va plăti la CNA vin de la popor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite