Elena Udrea: PNL şi PSD să nu ducă la Bruxelles "modul dâmboviţean de a face politică"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, le-a cerut, miercuri, europarlamentarilor PNL şi PSD să nu aducă în Parlamentul European "modul dâmboviţean de a face politică", după ce deputaţi liberali şi social-democraţi au protestat faţă de absenţa ei de la Comisia de dezvoltare regională (REGI) a Parlamentului European, în şedinţa de marţi, potrivit Agerpres.

"Eu nu ştiu cum se face că din cel mai bun program operaţional din România, programul care merge cel mai bine, cu cele mai bune rezultate aşa cum a spus-o chiar şi domnul comisar Han ieri, la Bruxelles, am ajuns să vorbim despre Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului - cel care gestionează acest program, în contextul nerealizărilor în ceea ce priveşte absorbţia fondurilor europene,"  a spus Elena Udrea.

"Este o discuţie politică pe care au creat-o europarlamentarii PNL şi PSD şi pe care, din păcate, nu ar fi trebuit să o ducă la Bruxelles. Modul acesta dâmboviţean de a face politică, sigur nici aici în România nu este unu care să ne ajute la ceva, dar în mod cert nu ajută România la Bruxelles
", a adăugat Elena Udrea.

"Vizita reprezentanţilor ministerului de ieri, de la Comisia Europeană, s-a făcut la iniţiativa ministerului, la iniţiativa mea, încă de acum două luni. Tot la iniţiativa noastră a fost şi participarea ministerului la una dintre şedinţele Comisiei REGI, acolo unde urma să se prezinte un raport al reprezentanţilor Comisiei REGI care a fost în România, în toamna anului trecut. Pentru că tot eram la Bruxelles, în data de ieri, am convenit cu colegii noştri de la Partidul Popular European să participăm şi la Comisia REGI, respectiv a participat secretarul de stat Răzvan Murgeanu care a prezentat tehnic şi profesionist rezultatele pe care Programul Operaţional Regional le are în România. În timpul acesta, eu am participat la întâlnirea cu vicepreşedintele Comisiei Europene, cu domnul Tajani şi, ulterior, cu comisarul pentru dezvoltare regională, comisarul Hahn", a mai spus Udrea.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite