Elena Udrea: „PDL nu ar fi condus România fără Traian Băsescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a vorbit miercuri despre declaraţiile făcute de preşedintele ţării cu o zi înainte, precizând că fără ajutorul acestuia democrat-liberalii nu ar fi reuşit să conducă România.

Udrea a scris, pe blogul personal, că Traian Băsescu are tot dreptul să fie supărat pe Partidul Democrat Liberal, deoarece a girat politic pentru acest partid. „Nemulţumirea pe care a afişat-o Preşedintele aseară faţă de PDL este justificată. A girat politic pentru noi. Fără Traian Băsescu, singuri împotriva lui Vântu, Voiculescu sau Patriciu, PDL nu ar fi condus România. Suntem, deci, datori să tratăm cu maximă seriozitate semnalul Preşedintelui şi să schimbăm ceva", a spus aceasta.

Şefa PDL Bucureşti a mai adăugat că democrat liberalii au reuşit să stabilizeze economia şi că PDL este singurul partid de dreapta. „Cred că trebuie să privim mesajele Preşedintelui ca pe un semnal de alarmă. Suntem pe cale să ne stricăm munca pe care am făcut-o în ultimul an, când am luat măsuri de reforme nepopulare, care au reuşit însă stabilizarea economiei. Din punctul meu de vedere, PDL are acum oportunitatea unică de a se defini ca singurul partid de dreapta din România - partidul care şi-a asumat o agendă de reformă: în economie, în politică sau în justiţie. Am spus că vom face reforme şi vom moderniza statul, atunci asta trebuie să continuăm să facem. Am spus că vom lupta contra corupţiei şi că nu vor exista excepţii, atunci nu mai trebuie să facem excepţii", a încheiat Elena Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite