Elena Udrea: "Boc a scos România din recesiune"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o zi înainte de Convenţia Naţională a PDL, în cadrul căreia va fi ales noul lider al Partidului Democrat Liberal, Elena Udrea laudă, în ultimul comentariu postat pe blogul său, măsurile de austeritate adoptate de Emil Boc, datorită cărora, spune ea, România a ieşit din recesiune.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului face referire la datele publicate de Institutul Naţional de Statistică, potrivit cărora economia României a ieşit din recesiune, după doi ani de criză economică, Produsul Intern Brut înregistrând creşteri două trimestre consecutive.

"Emil Boc este premierul care a scos România din recesiune. Sunt convinsă că de numele său va fi legată şi ieşirea din criză, dar şi recăpătarea încrederii în partid. Emil Boc este cel care ne-a motivat să mergem înainte, chiar atunci când lucrurile păreau a fi întunecate. Este cel care ne-a spus mereu că vom ieşi la liman", scrie pe blog Elena Udrea, aflată printre susţinătorii lui Emil Boc la Convenţia PDL.

Ministrul subliniază, însă, că ieşirea din recesiune nu înseamnă că am ieşit din criză şi nici că românii vor trăi mai bine începând de astăzi.

"Ieşirea din recesiune este însă confirmarea faptului că Guvernul a făcut ceea ce trebuia. Că economia naţională s-a stabilizat şi a revenit pe creştere. Că programul de reforme al Guvernului Boc începe să dea roade. Pe scurt, ieşirea din recesiune este dovada clară a faptului că ne aflăm pe drumul cel bun", explică Elena Udrea.

Ministrul Dezvoltării nu a omis să critice Uniunea Social Liberală că serveşte românilor "pilula amară a negativismului", alături de televiziunile de ştiri, în timp ce "PDL încearcă să le ofere motive românilor să fie optimişti". "PDL este dator să le arate că lucrurile merg spre bine. În timp ce USL se roagă ca românilor să le meargă rău, pentru că numai aşa vor ajunge la putere, PDL îşi doreşte în mod real ca românilor să le meargă bine, pentru că doar aşa vom putea guverna şi mai departe. Ceea ce trebuie să facem noi este să le ducem românilor mesajul acesta pozitiv, mesajul continuării pe drumul reformelor care pot genera prosperitate şi bunăstare în România", a mai scris Elena Udrea pe blogul său.

image
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite