Hellvig: Avem dosare închise în sertare pentru că primarii nu erau de la PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, a declarat, astăzi, la Arad, că a descoperit dosare "închise în sertare" de trei, patru ani, pentru că "primarii nu erau ai PDL".

Hellvig a spus că mulţi primari s-au plâns că au proiecte blocate la Minister sau că sunt rechemaţi de zeci de ori atunci când prezintă dosarele.

"Există dosare de trei sau patru ani închise în sertare pentru că nu au fost primari ai PDL, iar astfel avem multe comunităţi vitregite. Nu e normal să ne batem joc de oameni pentru că nu sunt de la PDL (...) Au fost unii de 30 de ori la minister şi mereu li s-a spus că mai au nevoie de o semnătură, de o ştampilă, lucruri care trebuie să înceteze odată, indiferent cine e ministru", a declarat Hellvig.

Ministrul Eduard Hellvig a spus că vrea să schimbe felul în care sunt trataţi primarii care cer finanţări pentru proiecte, "să nu mai existe primari buni şi primari răi".

Eduard Hellvig a adăugat că se va întâlni cu primarii USL din judeţul Arad, pentru a afla şi de la aceştia ce fel de probleme au întâmpinat în relaţionarea cu ministerul şi pentru ce proiecte nu au reuşit să obţină finanţări.

Hellvig a precizat că se află în judeţ şi în turneu electoral, în calitate de secretar general al PNL.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite