Ecaterina Andronescu, despre o posibilă suspendare a președintelui: Despre acest procedeu vorbim doar când președintele încalcă Constituția

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a comentat, vineri seară, în cadrul unei emisiuni tv, subiectul redeschis al suspendării președintelui despre care s-a tot discutat în ultima săptămână.

"O nouă suspendare a președintelui Băsescu este un subiect care a fost adus doar ca subiect de campanie, ca dezbatere de campanie, dar în niciun caz nu știu să aibă reflectare în discuțiile care s-au purtat la nivelul USL-ului. Eu cred că trebuie să ne concentrăm, acum, în campanie, pe ceea ce putem să facem pentru oameni, să nu îi păcălim, să le vorbim despre subiectele pe care vrem să le ducem la îndeplinire. De ce ar fi acum de actualitate subiectul suspendării? Suspendarea este prevăzută în Constituție pentru când președintele încalcă Constituția, pentru motive de acest fel", a declarat Ecaterina Andronescu, la B1 tv.

Întrebată de ce a menționat Dan Voiculescu, din nou, suspendarea președintelui, ministrul a explicat că trăim într-o societate democratică unde fiecare are dreptul să se exprime liber.

"Eu cred că trebuie să ne obișnuim ca într-o societate democratică trebuie și poate să se exprime, dacă dorește. Nu trebuie sancționat, nu trebuie nici pus la colț, și-a exprimat o opinie", a explicat aceasta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite