EXCLUSIV Vanghelie operat la mână: "Elena Udrea este drăcoasă şi mobilată"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost operat la mâna stângă din cauza unei aluniţe. Intervenţia chirurgicală a avut loc la Spitalul Elias din Capitală. ,,Alunita mi s-a rupt, eu nu i-am dat importanţă şi s-a dezvoltat necontrolat. Aşa m-am trezit că am nevoie de operaţie”, a declarat pentru Adevărul primarul Vanghelie.

Acesta se află într-o scurtă perioadă de convalescenţă şi are timp de calcule politice. ,,Nu mă mai interesează să candidez la Primăria sectorului 5", a spus Vanghelie, care este şi preşedinte al Organizaţiei PSD Bucureşti. Despre bătălia pentru Primăria Generală a Capitalei, Vanghelie declarat că PSD caută candidat până în vara anului viitor, acum fiind în statiul de sondare a opiniei publice.

,,Oprescu stă încă bine, Onţanu are 10 la sută şanse, iar dacă PDL vine cu Elena Udrea avem o problemă. Elena Udrea este drăcoasă şi mobilată", a spus Vanghelie. Liderul PSD Bucureşti a infirmat zvonurile potrivit cărora ar vrea să candideze la funcţia de primar al Giurgiului în cazul în care s-ar desfiinţa sectoarele Capitalei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite