Elena Băsescu pune pe Twitter link-uri la "inexactitudinile" lui Funeriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu (EBA) a postat pe contul de Twitter două link-uri către ştiri referitoare la cuvântul "inexactitudini", folosit de ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, în dezbaterile de ieri din Comisia de Învăţământ.

Prima trimitere a mezinei preşedintelui este către o ştire cu titlul "Funeriu critică deputaţii care uzează «inexactitudini»", iar a doua către un material intitulat "Inexactitudinilele unui ministru fără diplomă".

Ministrul Educaţiei a criticat ieri în forul parlamentar luările de cuvânt ale antevorbitorilor deputaţi din Opoziţie, care ar fi uzat de "inexactitudini" la adresa ministerului şi a sa, pe tema examenului de bacalaureat.

Tot pe Twitter, Elena Băsescu a comentat şi după ce Marcel Pavel a interpretat greşit imnul la meciul România-Franţa: "Trist că există persoane care nu ştiu diferenţa dintre Împăratul Traian şi Preşedintele Traian Băsescu. Ce notă a luat la BAC Marcel Pavel??"

Nemulţumită de criticile pe care le-a stârnit ultima propoziţie din mesajul său, EBA a ţinut să mai comenteze: "Sunt aşa dezamăgită când constat câte greşeli gramaticale fac cei care încearcă fără »succesuri»" să mă ironizeze...".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite