După ce îl pusese pe o treaptă inferioară lui Năstase, Iliescu spune că îl sprijină pe Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de onoare al PSD, a declarat că va continua să îl sprijine pe Victor Ponta, deoarece acesta a dovedit capacitate de învăţare, lucrul pe care "alţii nu ştiu să-l facă.

După ce îl puse pe o treaptă inferioară lui Năstase, Iliescu spune că îl sprijină pe Ponta

Preşedintele de onoare al PSD, a declarat că va continua să îl sprijine pe Victor Ponta, deoarece acesta a dovedit capacitate de învăţare, lucrul pe care "alţii nu ştiu să-l facă.


"L-am sprijinit şi îl sprijin pe Victor Ponta în calitatea sa de preşedinte al partidului. A fost ales democratic şi are responsabilitatea de a conduce partidul în actuala bătălie politică. O bătălie în care avem nevoie de toţi oamenii ataşaţi partidului, din toate generaţiile. Cei care încearcă să speculeze unele dintre declaraţiile mele ca deziceri de Victor Ponta o fac cu rea-intenţie. Nu am de gând să fac jocul acestora", a spus Iliescu, în aplauzele delegaţilor de la Consiliul Naţional.
Fostul preşedinte a explicat că unele dintre reflecţiile sale sunt făcute "cu bună intenţie", deoarece el a trecut şi prin tinereţe şi îi ştie atât avantajele, cât şi dezavantajele, dar mai ales provocările. "Eu cred că Victor Ponta are toate atuurile pentru răspunderile pe care şi le-a asumat. A dovedit dorinţă şi capacitate de învăţare şi asta este esenţial. Alţii nu ştiu s-o facă. Eu constat că se maturizează rapid. Am toată încrederea în capacitatea sa. Trebuie să-l sprijinim cu toţii", a continuat Iliescu, aplaudat puternic de sală.

Calităţile lui Năstase
Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marţi, la Iaşi, că Victor Ponta se profilează drept candidat la funcţia de premier, dar a menţionat că nu are experienţa lui Adrian Năstase.
Iliescu a subliniat că Ponta are "dinamism şi spontaneitate", iar despre Năstase a spus că ar fi "omul cel mai bun în toate".
"Ponta are timp să înveţe, nu are experienţa pe care o are unul ca Adrian Năstase. Tinereţea are calităţi şi goluri.(...) El (Adrian Năstase, n.r.) este omul cel mai bun în toate, dar nu ştiu dacă mai vrea să-şi mai asume astfel de responsabilitate (funcţia de premier, n.r.)", a declarat Iliescu. Afirmaţiile sale au fost interpretate public drept o critică la adresa lui Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite