Dragostea dintre PSD şi PDL a ajuns la scena balconului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de 25 de deputaţi PSD au asistat, ieri, la şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor de la balcoanele sălii, unii dintre aceştia arătându-şi nemulţumirea faţă de greva în care i-a atras PNL.

Deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvăz a declarat că deputaţii PSD au ales să nu participe la lucrările Camerei şi să stea la balcoane în semn de protest. „Nu vrem să participăm la lucrări. Stăm în balcoane şi dovedim că suntem aici. În sală sunt puţini de la majoritate, a explicat Duvăz, aflat într-o lojă.

Udrea a criticat psd

În replică, deputatul PDL Gheorghe Tinel i-a solicitat preşedintelui Camerei, Roberta Anastase, să ia măsuri împotriva parlamentarilor PSD pe motiv că aceştia vociferează. „Nu suntem pe stadion, pe o arenă de sport. Să păstrăm un cadru decent de dezbatere, chiar dacă Opoziţia nu vrea să participe", a spus Tinel. Deputatul PDL Elena Udrea a catalogat drept „neserioasă" atitudinea parlamentarilor Opoziţiei de a urmări de la balcoanele Camerei şedinţa de plen „Din păcate, reprezentanţii Opoziţiei încă nu găsesc motivaţia pentru care să se reîntoarcă în Parlament", a spus Udrea.

Senatorul PNL Ioan Ghişe a asigurat, ieri, cvorumul şedinţei Comisiei de afaceri europene a Senatului, la care a participat şi ministrul Leonard Orban.
Comisia menţionată are 11 membri, iar Ghişe a fost singurul reprezentant al Opoziţiei dintre cei şase senatori care au participat la şedinţă.„Eu am asigurat cvorumul şedinţei, dar am stabilit cu colegii mei liberali ca acolo unde sunt subiecte de interes internaţional să participăm", a declarat senatorul liberal. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite