Dragoş Frumosu, rivalul lui Onţanu la Sectorul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dragoş Frumosu şi-a înregistrat, astăzi, candidatura pentru Primăria Sectorului 2, din partea USL, el spunând că va învinge şi îi va scăpa pe toţi locuitorii acestui sector "de toate satanele existente".

Dragoş Frumosu, preşedinte al Federaţiei din Industria Alimentară, a spus că preferă să nu facă promisiuni şi că este important ca faptele să vorbească.

"Sunt un om de faptă, sunt om social. Reprezint din punct de vedere social foarte mulţi oameni", a ţinut să precizeze Frumosu.

Acesta a mai arătat că viitorul primar trebuie să fie un om gospodar, bun organizator şi o persoană socială, care să se îngrijească de binele oamenilor pe care îi reprezintă.

Frumosu a afirmat că va face tot ce-i va sta în putere ca locuitorii Sectorului 2 "să beneficieze de tot binele din lume" şi, întrebat despre priorităţile sale ca primar, a menţionat "drumurile, curăţenia, liniştea, parcurile şi căldura mai ieftină".

Preşedintele interimar al PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu, care l-a însoţit pe Frumosu la depunerea candidaturii, a susţinut că acesta s-a bătut toată viaţa pentru oameni, este extrem de dinamic şi munceşte de dimineaţa până seara.

"Nu a declarat că s-a lepădat de satana. Niciodată n-a fost împreună cu satana", a menţionat senatorul PSD.

Un alt social-democrat care l-a însoţit pe Dragoş Frumosu la depunerea candidaturii, deputatul Rodica Nassar, a afirmat că în Sectorul 2 începe o luptă foarte grea, inegală din punct de vedere al mijloacelor cu care se va lupta în această campanie.

"Organizaţiile noastre politice sunt obişnuite să câştige alegerile în Sectorul 2. Am rămas aceiaşi oameni cu determinarea de a învinge", a susţinut parlamentarul.

Nassar a făcut un apel către toţi candidaţii la o campanie decentă, ea adăugând că trebuie să se aibă în vedere condiţiile din România, greutăţile cu care se confruntă oamenii.

"Să nu se arunce foarte mulţi bani în campaniile electorale, pentru că ştim foarte bine: Unii au posibilităţi, iar alţii nu vin decât cu voinţa lor de a face ceva pentru comunităţile pe care doresc să le reprezinte. (...) Sperăm să scăpăm de găleţi şi de tot ce conţineau aceste găleţi în campaniile anterioare", a mai declarat Rodica Nassar.

Candidatul USL Dragoş Frumosu a fost însoţit la Biroul Electoral de Circumscripţie al Sectorului 2 de câteva zeci de susţinători, printre care Ecaterina Andronescu, Rodica Nassar, Eugen Bejinariu, Doru Giugulea şi preşedintele organizaţiei PNL Sector 2, Adrian Neacşu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite