Dragnea despre Mircea Geoană: Nu ştie să piardă, poate ia o pauză şi se mai gândeşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi că partidul îl susţine în continuare pe Mircea Geaoană la preşedinţia Senatului, însă i-a reproşat acestuia că nu ştie să piardă şi i-a sugerat că ar fi mai bine " să ia o pauză".

"Am senzaţia că (Mircea Geoană - n.r.) nu a înţeles ce s-a întâmplat la congres, că nu ştie să piardă. Victor Ponta e preşedintele PSD. Iubit, neiubit, trebuie respectat. Nu cred că lui Mircea Geoană i-a plăcut anii trecuţi când şi alţi lideri PSD îl criticau sau îl certau şi asta trebuie să înceteze. Nu ştiu, poate ia o pauză, se mai gândeşte", a spus Dragnea înainte de şedinţa BPN.

Întrebat de jurnalişti ce ar presupune ''pauza'', Dragnea nu a oferit explicaţii suplimentare. La întrebarea cum ar putea Biroul Permanent să ia o decizie în privinţa lui Geoană, în condiţiile în care Statutul PSD presupune că un lider nu poate fi dat afară decât prin organizaţia de unde provine, secretarul general a repetat că acesta "poate trebuie să ia o pauză".

Pe de altă parte, Dragnea a spus că PSD îl va susţine în continuare pe Mircea Geoană la preşedinţia Senatului.

"La preşedinţia Senatului, Mircea Geoană are în continuare sprijinul PSD", a spus Dragnea.

Înainte de şedinţa BPN, preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat că actualul lider partidului Victor Ponta şi fostul lider Mircea Geoană trebuie "să se înţeleagă", apreciind totodată că Geoană trebuie să rămână în PSD şi "trebuie apărat în poziţia lui de preşedinte al Senatului".

Vineri, preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat la RFI că Mircea Geoană trebuie să se decidă dacă rămâne în partid sau nu şi că acest subiect trebuie lămurit săptămâna viitoare, deoarece actuala stare de lucruri nu poate continua.

La rândul său, Mircea Geoană a afirmat anterior că este "mai pesedist ca oricând" şi pleda pentru discuţii în partid, nu prin presă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite