Liviu Dragnea: Prefectura Teleorman atacă „abuziv” hotărârile Consiliului Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman şi secretar general al PSD, Liviu Dragnea, a acuzat Prefectura judeţului că a atacat în justiţie treisprezece hotărâri ale instituţiei pe care o conduce. Social-democratul a calificat acţiunile prefectului drept „abuzive şi penale".

Potrivit lui Dragnea, în patru cazuri, instanţa a dat câştig de cauză instituţiei pe care o conduce, la care se adaugă o ordonanţă preşedinţială, emisă în data de 24 august, pentru deblocarea bugetului de investiţii al judeţului care, de asemenea, a fost atacat în contencios administrativ de prefectul judeţului. „Numai că am înţeles că ieri (luni, n.r.), prefectura a atacat din nou hotărârea. Aberant este că prefectura a atacat din nou aceeaşi hotărâre, fără să ţină cont de decizia instanţei. Asta înseamnă că nu mai putem face niciun fel de plăţi pentru niciun fel de investiţii, inclusiv cofinanţările la proiectele cu fonduri europene", s-a plâns Dragnea.
Social-democratul a susţinut că Guvernul se face părtaş la acţiunile prefectului de Teleorman, Teodor Niţulescu, dacă îl menţine în funcţie în continuare şi nu ia în seamă informările pe care le primeşte în legătură cu acţiunile acestuia.
„Singura mea curiozitate este cât o să-l mai ţină Guvernul. Pentru că Guvernul a fost şi este informat permanent. Eu nu cer Guvernului sau prim ministrului să facă ceva. Eu informez. Pentru că nu vreau ca, vreodată, cineva să se prevaleze de necunoaştere. Sunt informaţi cu tot ce se întâmplă şi în condiţiile în care nu iau măsuri înseamnă că sunt complici, înseamnă că sunt nişte acţiuni coordonate, sprijinite şi încurajate de guvern", a acuzat Dragnea.
Războiul dintre Liviu Dragnea şi Teodor Niţulescu (foşti colegi în PSD la un moment dat) durează de ani întregi. Numeroasele acuzaţii cu iz de scandal pe care şi le-au aruncat cei doi au adus conflictul de multe ori pe prima pagină a ziarelor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite