Dragnea: "Ungureanu să dea banii înapoi pensionarilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, i-a solicitat, vineri, premierului Ungureanu, ca, între două acţiuni de imagine şi între două lecţii televizate de lingvistică, să-şi găsescă timp pentru adoptarea unui act administrativ prin care pensionarii să-şi primească înapoi banii de la stat.

"Îi cerem domnului prim-ministru Ungureanu ca, între două acţiuni de imagine, printre două lecţii televizate de lingvistică, să-şi găsescă timp şi să adopte un act adminstrativ prin care să stabilească perioada, calendarul şi modul în care pensionarii primesc înapoi banii de la stat", a spus Dragnea, adresându-se membrilor Organizaţiei de seniori a PSD, reuniţi la Palatul Parlamentului.

Dragnea a spus că actuala putere şi-a bătut joc de pensionari, adoptând o lege neconstituţională prin care a furat banii din buzunarul pensionarilor.

"Statul v-a luat banii din buzunar, statul trebuie să-i dea înapoi", a spus Dragnea.

El a mai spus că actuala putere aşteaptă ca pensionarii să se mai umilească încă o dată şi să plătească avocaţi care să-i reprezinte la termenele din ce în ce mai lungi în speranţa ca, atunci când se va termina procesul, să nu mai aibă cui să dea banii înapoi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite