Dragnea: Cred că voi candida, mai am duminică o discuţie cu colegii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri seară că e din ce în ce mai "înclinat" să candideze la Parlament şi că principalul motiv este că are un proiect pentru dezvoltarea României rurale.

"Vrem să avem un proiect pentru România (...) şi o strategie de dezvoltare a satului românesc, pe care chiar eu am finalizat-o zilele trecute după ce mulţi ani de zile am muncit cu mulţi colegi din administraţia locală la ea, care să aibă ca obiectiv ca o comună românească să atingă un nivel de civilizaţie nu neapărat cel puţin european, poate şi mai mult, un program de dezvoltare a satului românesc, cu termene precise, cu bugete multianuale. Am încercat ani de zile să promovez acest concept de dezvoltare a satului românesc, n-am reuşit. Dacă o să mă hotărăsc să candidez şi o să am ultima discuţie duminică cu colegii. Sunt din ce în ce mai înclinat să candidez la Parlament, aş vrea să duc acest proiect la capăt, n-am reuşit...vorbeam cu parlamentarii, ei înţelegeau, dar nu erau determinaţi, vorbeam cu guvernanţii nu era niciunul determinat...", a declarat Dragnea la Antena 3.

"Dacă voi candida şi cred că voi candida, o să vreau să iau cu mine din Teleorman (n.r. - ca parlamentari) şi doi primari, cel din Turnu Măgurele şi din Zimnicea", a detaliat el.

Liviu Dragnea a păstrat un colegiu din Teleorman dacă se decide să candideze.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite