Dobrițoiu și Stroe, convocați la Cotroceni de Antonescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele interimar Crin Antonescu i-a convocat la Palatul Cotroceni pe Radu Stroe, ministrul delegat pentru Administrație, și pe Corneliu Dobrițoiu, ministrul Apărării.

UPDATE 19.19 În cadrul conferinţei de presă de la Cotroceni, Crin Antonescu a recunoscut că a vorbit cu miniştrii Stroe şi Dobriţoiu, revelând şi subiectele de discuţie. Cu ministrul Apărării preşedintele interimar a discutat despre starea militarului rănit astăzi la Constanţa, cât şi despre manifestările de Ziua Marinei.

Antonescu a vorbit cu ministrul Administraţiei despre "demersurile pe care le desfăşoară acesta în raport cu solicitările Curţii Constituţionale".

Preşedintele interimar a ţinut să menţioneze că are dreptul să se informeze de la miniştrii despre aceste teme.

Cei doi au venit la Cotroceni înainte de declaraţia de presă a lui Crin Antonescu, programată pentru ora 19.00.

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, într-un interviu pentru "Vocea Rusiei", întrebat ce se va întâmpla cu Victor Ponta şi Crin Antonescu dacă el va reveni la Cotroceni, că statul român are mecanismul coabitării şi că va trebui să aibă loc această coabitare.

Întrebat ce se va întâmpla, dacă revine la Cotroceni, cu Victor Ponta şi cu Crin Antonescu, Traian Băsescu a răspuns că statul român are mecanismul coabitării.

Premierul Victor Ponta afirmă, într-un interviu acordat ziarului The Guardian, că este dispus "să coabiteze" cu preşedintele Traian Băsescu dacă acesta va respecta rolul pe care i-l conferă Constituţia, apreciind că, după 20 de ani de "timp pierdut", criza politică din România se apropie de final.

Potrivit lui Victor Ponta, criza politică ce afectează România din mai se apropie de soluţionare, punând capăt la ceea ce el consideră 20 de ani de "timp pierdut", de la revoluţia care a condus la înlăturarea regimului comunist.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite