Cristina Dobriţoiu, noua şefă pentru relaţia MAI cu Parlamentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul MAI, Gabriel Berca
Ministrul MAI, Gabriel Berca

Ministrul Administraţiei şi Internelor Gabriel Berca a împuternicit-o vineri pe Cristina Dobriţoiu să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Departamentului Relaţia cu Parlamentul, în locul Irinei Alexe, care a fost numită secreatr general al MAI.

Anterior, Cristina Dobriţoiu a îndeplinit atribuţiile funcţiei de şef serviciu în cadrul Direcţiei Generale Juridice a Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Primul-ministru Mihai Răzvan Ungureanu a decis, vineri, înlocuirea secretarului general al Ministerului Administraţiei şi Internelor, Alexandru Dumitrana, cu Irina Alexe, care a îndeplinit atribuţiile funcţiei de şef Departament Relaţia cu Parlamentul în cadrul MAI.

"Începând cu data de astăzi, 9 martie, prin decizie a primului-ministru, încetează exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de secretar general al Ministerului Administraţiei şi Internelor de către Alexandru Dumitrana", informează MAI.

De asemenea, începând de vineri, tot prin decizie a primului-ministru, chestor de poliţie Irina Alexe exercită cu caracter temporar funcţia publică de secretar general al Ministerului Administraţiei şi Internelor. Până la această numire, Irina Alexe a fost şef al Departament Relaţia cu Parlamentul în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite