Dispută Antonescu – Orban la şedinţa conducerii PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu şi Ludovic Orban s-au contrazis în şedinţa PNL
Crin Antonescu şi Ludovic Orban s-au contrazis în şedinţa PNL

Liderul Liberal Crin Antonescu a avut o dispută cu deputatul Ludovic Orban legată de efectul referendumului asupra PNL.


Deputatul PNL Ludovic Orban a susţinut, joi, în şedinţa Delegaţiei Permanente, că nu este normal ca partidul să plătească pentru referendum, PSD fiind formaţiunea care a iniţiat acest demers, iar în conducerea liberală nu s-a dat un vot în acest sens.
Surse din PNL au declarat că deputatul Ludovic Orban a ridicat, în cadrul şedinţei conducerii, problema prejudiciilor de imagine pe care PNL le-a avut în urma eşecului referendumului.

Acesta a reproşat liderilor că ideea referendumului nu a fost discutată, înainte de a fi demarat, în cadrul Delegaţiei Permanente şi că nu s-a dat un vot în acest sens, pentru a fi asumat.
"Am tras destul la căruţa PSD-ului", a spus Orban, potrivit surselor citate.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a replicat lui Orban, spunându-i că, dacă doreşte să propună Congres extraordinar, este liber să o facă."Vreo să rupem alianţa cu USL?", i-ar mai fi spus Antonescu deputatului PNL.
Potrivit surselor citate, preşedintele PNL a răspuns că iniţierea referendumului s-a făcut cu acordul tuturor partidelor din Uniune, şi că nu se poate spune că este vina exclusivă a unui singur partid.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite